Is honing, welke bijen extract van giftige bloemen, ook giftig?

"Natuurlijk niet. Niemand wil bijen eten."

Ik heb gelezen dat honing giftig is voor kinderen. Wat is het geval met honing uit de Europese Unie?

Je hoeft geen dokter te zijn om te weten dat een giftige stof een vergif is voor het menselijk lichaam. Honing, die meestal wordt gemaakt van honingraat, kan schade aan de nieren, lever en maag-darmkanaal veroorzaken. Het speeksel van de bij is zeer giftig en veel mensen krijgen honingvergiftiging.

In het geval van Europese honing, die geen stuifmeel van giftige bloemen bevat, is het risico op vergiftiging door bijenproducten zeer laag.

Een bij die stuifmeel van bloemen draagt gaat meestal niet sterven als het stuifmeel niet wordt gebruikt. Als het stuifmeel wordt gebruikt, zullen de bijen sterven. Daarom, om bijengif te voorkomen, hoeft u geen Europese honing te kopen. U honing kopen uit Canada, Japan, Indonesië, de VS, Australië en andere landen waar honing niet is besmet met giftige bloemen. Wat te doen als je denkt dat je bijengif hebt? Als u problemen heeft, u contact opnemen met het Nederlandse honingbedrijf om advies te krijgen over wat er met uw bij gebeurt. Als de symptomen aanhouden, u contact opnemen met een imker en advies van hen inwinnen. Als je geen bijen hebt, kun je iemand in je familie, vrienden of buren vragen om bijenteelt te doen. Sehen Sie sich den Gember Poeder Jumbo Testbericht an. Maar als u geen imkers in uw omgeving, is het nog belangrijker om te zoeken naar een imker en om uit te vinden over hun advies en worden opgeleid over de gevaren van honing, honingraat en imker. Hoe bescherm ik mezelf tegen bijengif? Gebruik geen vreemde honing met uw honingraat en niet in dezelfde verpakking met uw honing of zelfs met honing die u vinden in uw huis. Koop bij lokale leveranciers en koop alleen wat je nodig hebt en dat is genoeg honing voor u en uw gezin. Controleer uw lokale imkers en kijk hoe lang ze leven. Koop geen geïmporteerde honing als je weet over de risico's. Gebruik geen rauwe honing in honingraat. Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van rauwe honing. Het kan zeer gevaarlijk zijn voor uw gezondheid als je het eet. Als u woont in een gebied dat geen imkers hebben of u niet wilt geïmporteerde honing te kopen, maak je eigen honing. In België is er een lokale markt voor honing met rauwe honing. Het belangrijkste verschil tussen deze twee markten is dat de markt alleen honing verkoopt en geen supermarkt is. U honing kopen in deze markt, hoewel slechts in kleine hoeveelheden, met een hoge prijs (€ 8-12). Bij het kopen van honing, zorg ervoor dat je een duidelijk idee van wat voor soort honing je wilt. Hoe zuiverder de honing, hoe minder het zal kosten. Als je in de markt voor biologische honing, is het het beste om het te kopen met een hogere prijs (€ 20-30), omdat je niet een product dat is 100% zuiver en je hebt een hogere kans om te kunnen een honing die geschikt is voor uw dieet te vinden. U moet ervoor zorgen dat u het juiste aantal bijen voor uw specifieke honing-maken behoeften. Hoe de bloemen met honing te bepalen? Een goede plek om bijen te vinden is op de markt, maar de kosten zijn ook hoger.