Welk insect bouwt ook in mijn api (zie foto)?

Bijen. Als honingbij.

Maar wat als je wilt weten wat bijen doen? Wat is hun werk? Hoe weet je het geslacht van de bij en hoe ze het stuifmeel en nectar van bloem naar bloem dragen? Hoe maak je ze produceren stuifmeel op de juiste manier? Hoe weet je welke bijen het beste te gebruiken zijn? Hoe kom je achter de gezondheid van de bij? Wat is de relatie tussen bij en insect en hoe weten we wat voor soort? Dit is wat ik wil beschrijven in deze blog post. Ten eerste, een snelle definitie van bijen. Ze zijn klein bruin, roze-geel en bruin met een wit hoofd. Hun kleur wordt vaak aangeduid als wit. De kleur van het mannetje van deze bijen kan zwart of grijs-wit zijn. Het vrouwtje van deze bijen wordt vaak omschreven als een blauw-groene kleur met een zwart hoofd. Male: Black Male: Gray Female: Black Female: Gray Nu weten we welke soorten bijen de vrouwtjes zijn en welke mannetjes, is het tijd om uit te leggen hoe deze kleuren evolueerden en hoe de bijenkoninginnen leven en welke rollen ze spelen. Demzufolge ist es in jedem Fall besser als Bolognese Saus Jamie Oliver. De zwarte honingbijensoort van Alectoris, ook bekend als de honingbij met rode ogen, werd voor het eerst gemeld in de 19e eeuw. Het is geclassificeerd als de zwartharige bij, omdat zijn hoofd is meestal zwart en de thorax is roodachtig, zoals in sommige soorten, zoals de Roodogige Bij en de Zwartharige Bij. Hoewel de meeste soorten zwartharige bijen worden beschouwd als de soorten van de koningin, verschillende andere soorten rode ogen bijen zijn ook koninginnen en ze worden genoemd de bruinharige bijen. Wanneer de bijen in een kolonie honing produceren, wordt de honing vaak gemengd met nectar van andere bijen. In onze honing zien we bijvoorbeeld de bruinharige bijen in het kroost, terwijl de roodogige bijen zich voeden met het stuifmeel in de nectar. De nectar wordt ingevoerd in een honingraat die een soort korf is. De bijen maken vervolgens de honingraat in een honingraat door middel van een "honingraatmaker". Deze soorten "honingmakers" zijn gemaakt van hetzelfde materiaal als de honingraat. Sommige soorten honingraat makers staan bekend als "moerbeien". De term moerbei wordt meestal vertaald als "groene appel" vanwege de bloemen en vruchten die worden toegevoegd aan de kam. De bloemen zijn meestal in kleine groepen, maar kan in grote groepen.

Waarom smaakt honing bitter?

Honing smaakt bitter omdat het stuifmeel en nectar de bittere verbindingen diacetyl, acetaldehyde, xylitol en acetaldehyde bevatten. Deze verbindingen zijn te vinden in een aantal plantaardige en dierlijke producten. Deze verbindingen zijn verantwoordelijk voor de zure smaak van honing. De bittere verbindingen veroorzaken niet de "beet" dat sommige consumenten denken dat ze hebben. In feite is er geen reden om te denken dat de bittere smaak gerelateerd is aan de aanwezigheid van andere bittere verbindingen. Er zijn verschillende andere redenen dat honing bitter zou kunnen smaken. Ten eerste heb je misschien al gemerkt dat honing een paar verschillende smaken bevat. De primaire smaak is het kenmerkende aroma van de honing. Ten tweede, je hebt misschien gemerkt dat sommige honing bevat meer bittere verbindingen dan anderen. De concentratie van de andere verbindingen die honing bevat, in het bijzonder, verbindingen met bekende antiseptische eigenschappen, kan vrij laag zijn. Sehen Sie einen honing Erfahrungsbericht an.